Tècnic/a de Qualitat

Celler del Baix Penedès necessita incorporar TÈCNIC/A DE QUALITAT.

Formació:

  • Grau en enologia, Industries Agroalimentàries o similar.

Missió del lloc de treball

Vetllar per la política de qualitat amb els requeriments dels sistemes de gestió de la qualitat actuals, proposant projectes de millora i implementant-los conjuntament amb la direcció.

Funcions a realitzar:

  • Administrar i mantenir la documentació relacionada amb els procediments de qualitat ISO.
  • Seguiment i actualització dels Plans i registres APPCC.
  • Acompanyament en les diferents Auditories internes i externes.
  • Control i seguiment dels protocols de Prevenció riscos laborals (PRL)
  • Impulsar la formació i la interacció entre els diferents equips participants.
  • Participar activament en el disseny de nous procediments.
  • Reportar a la direcció.
  • Donar suport al laboratori en èpoques i moments puntuals realitzant anàlisis de mostos i vins.

Competències varies:

  • Capacitat tècnica, organitzativa i de planificació.
  • Preocupació per la qualitat i productivitat
  • Capacitat d’actualització en coneixement sobre el seu àmbit.
  • Aprenentatge continu.
  • Actitud proactiva
  • Treball en equip.
  • Polivalència i flexibilitat funcional, horària en moments concrets.

Experiència prèvia:

  • En celler, amb responsabilitat sobre la qualitat i preferiblement amb persones a càrrec.

Altres requisits:

  • Valorable nivell alt angles
  • Formació complementaria en normes ISO, IFS i BRC.
  • Bon nivell d’eines d’ofimàtica.

Les persones interessades que reuneixin els requisits esmentats, han de presentar el seu currículum a la següent adreça electrònica: cv@vinoempleo.es indicant en el títol la referència “Técnic/a de Qualitat”