Celler del Baix Penedès necessita incorporar TÈCNIC/A DE QUALITAT.
Formació:
- Grau en enologia, Industries Agroalimentàries o similar.
Missió del lloc de treball
Vetllar per la política de qualitat amb els requeriments dels sistemes de gestió de la qualitat actuals, proposant projectes de millora i implementant-los conjuntament amb la direcció.
Funcions a realitzar:
- Administrar i mantenir la documentació relacionada amb els procediments de qualitat ISO.
- Seguiment i actualització dels Plans i registres APPCC.
- Acompanyament en les diferents Auditories internes i externes.
- Control i seguiment dels protocols de Prevenció riscos laborals (PRL)
- Impulsar la formació i la interacció entre els diferents equips participants.
- Participar activament en el disseny de nous procediments.
- Reportar a la direcció.
- Donar suport al laboratori en èpoques i moments puntuals realitzant anàlisis de mostos i vins.
Competències varies:
- Capacitat tècnica, organitzativa i de planificació.
- Preocupació per la qualitat i productivitat
- Capacitat d’actualització en coneixement sobre el seu àmbit.
- Aprenentatge continu.
- Actitud proactiva
- Treball en equip.
- Polivalència i flexibilitat funcional, horària en moments concrets.
Experiència prèvia:
- En celler, amb responsabilitat sobre la qualitat i preferiblement amb persones a càrrec.
Altres requisits:
- Valorable nivell alt angles
- Formació complementaria en normes ISO, IFS i BRC.
- Bon nivell d’eines d’ofimàtica.
S’ofereix:
- Sou a convenir segons experiència.
- Formació
- Incorporació immediata.
Les personnes interessadas han d’enviar el seu CV a cv@vinoempleo.es indicant en el títol la referencia “Tècnic de Qualitat”