Responsable de Celler

Celler del Baix Penedès necessita incorporar RESPONSABLE DE CELLER.

Formació:

  • Grau superior de Vitivinicultura, Grau en enologia, Industries Alimentaries o similar.

Missió del lloc de treball:

Responsable del celler assignat, portant a terme l’activitat productiva, planificant, executant i fent seguiment de les tasques pròpies i de l’equip assignat, segons les directrius establertes pel responsable de qualitat i la direcció tècnica.

Funcions a realitzar:

  • Coordinació de l’equip, control i execució dels treballs propis de celler durant l’any.
  • Coordinació de l’equip, control i execució dels treballs propis durant la verema.
  • Control i seguiment dels protocols de qualitat ISO, APPCC, producció i aportant millores continuades.
  • Seguiment i compliment dels protocols de Prevenció riscos laborals (PRL)
  • Entrar registres de producció i altres documentacions al sistema.
  • Responsable del manteniment de les instal·lacions i de la maquinaria.
  • Organització i atenció a les persones del seu equip de treball.
  • Participar activament en el disseny de nous procediments.
  • Reportar a la direcció.

Competències varies:

  • Capacitat tècnica, organitzativa i de planificació.
  • Preocupació per la qualitat i productivitat.
  • Capacitat d’actualització en coneixement sobre el seu àmbit.
  • Capacitat de comunicació i coordinació.
  • Aprenentatge continu.
  • Actitud proactiva
  • Treball en equip.
  • Orientació a objectius.
  • Polivalència i flexibilitat funcional, horària en moments concrets.

Experiència prèvia:

  • En celler, amb responsabilitat en tasques de producció i amb persones a càrrec.

Altres requisits:

  • Valorable nivell angles.
  • Formació en tast.
  • Formació en mecànica.
  • Bon nivell d’eines d’ofimàtica.

Les persones interessades que reuneixin els requisits esmentats, han de presentar el seu currículum a la següent adreça electrònica: cv@vinoempleo.es indicant en el títol la referència “Responsable de Celler”